Werkorder voor de auto

Overweegt u een auto werkorder systeem? Binnen vele werkplaatsen zijn de monteurs vandaag de dag nog afhankelijk van allerlei papieren. Maar hoe fijn zou het zijn om alle werkorders digitaal te kunnen gebruiken? Voor de draagkracht van een verscheidenheid aan operationele processen, is een goede ruggengraat nodig. Er kan pas een efficiënt proces worden gerealiseerd wanneer het auto werkorder management op orde is. CORBO draagt graag bij aan een optimaal werkproces. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden, we voorzien u graag van deskundig advies.

Belang van overzicht voor een efficiënt werkproces

Een efficiënt proces is van groot belang voor het verkrijgen van overzicht. Zo is overzicht nodig in de inrichting van de werkplaats, zodat de monteurs de apparatuur, gereedschap en onderdelen gemakkelijk kunnen vinden. Maar ook op administratief gebied, is het heel erg fijn om overzicht te hebben. Denk hierbij aan de informatie die van belang is om ervoor te zorgen dat onderhoud en reparatie op de juiste manier wordt uitgevoerd, en het voertuig zo snel mogelijk weer gebruikt kan worden door de klant. Om die reden is een werkorder systeem voor in de garage van groot belang. Op deze manier kan iedereen de werkbron inzien, op elk moment, overal.

Werkorder auto

Maar wat is een werkorder voor de garage of een werkplaats? Dit is een algemene drager die het onderhoudsproces in de garage geheel ondersteunt, van begin tot eind. Dit is geheel onafhankelijk van het feit of het gepland of ongepland onderhoud betreft. De order moet voorafgaand aan het onderhoud goed worden voorbereid. Zo moeten de benodigde materialen aanwezig zijn, moeten de monteurs met de juiste kennis worden ingezet én moeten de juiste veiligheidsmaatregelen genomen worden. Wij dragen er middels werkorder management zorg voor dat proces in de werkplaats of garage vloeiend verloopt. Op deze manier bent u geheel voorbereid op de toekomst van morgen.

Maar wat zijn de voordelen van een garage werkorder managementsysteem? De voordelen op een rij:

  • Het grote voordeel van het garage werkorder systeem is dat processen sneller en efficiënter verlopen.
  • Alle communicatie verloopt digitaal
  • Het dossier wordt digitaal opgebouwd
  • Men bespaart papier en dossierruimte

Naadloze integratie

Omdat het auto werkorder proces vlekkeloos moet verlopen tijdens het uitvoeren van bepaald onderhoud. Precies om die reden is vlekkeloze integratie met andere processen, alles behalve overbodige luxe. Zo moeten inkoopprocessen bijvoorbeeld worden ondersteund, om vervolgens subcontractors te ondersteunen. Maar ook voorraadbeheer voor bijvoorbeeld reserveonderdelen is van groot belang, al is het ook prettig om de onderhoudskosten meteen inzichtelijk te krijgen.

Verschillende diensten

Wij adviseren ondernemers in de automotive niet alleen over advies over te nemen stappen, maar zorgen ook voor implementatie van de nieuwe werkwijze. Zo kunnen we u adviseren over een werkorder voor in de garage en de implementatie van de werkwijze op ons nemen, maar we bieden u ook op andere gebieden binnen de automotive van dienst zijn. Denk hierbij aan werkplaatsorganisatie, maar ook aan Audits, RI&E en een verscheidenheid aan andere diensten. Bent u klaar voor de toekomst?

Deskundig advies nodig? Neem contact op voor meer informatie

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een werkplaats of garage werkbon en wilt u gebruik maken van onze expertise? Neem gerust contact op voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgeprek. Na het kennismakingsgesprek stellen we u indien u dat wenst een geheel vrijblijvende offerte voor u op, ook wel een vrijblijvend voorstel genoemd. Graag stomen we u en uw bedrijf klaar voor de toekomst en helpen we u bij het oplossen van bepaalde vraagstukken. Heeft u een vraag? Neem gerust contactct op door te bellen naar 0184 447 299 of een e-mail te versturen. We helpen u graag verder.


Scroll naar top