Kwaliteitszorg automotive

Op zoek naar een organisatie adviesbureau dat zich o.a. bezighoudt met de kwaliteitszorg in de automotive branche? U kunt dan terecht bij CORBO, wij zijn gespecialiseerd in proces-, resultaatgericht- en efficiency verbetering op alle niveaus binnen de mobiliteitsbranche. Wij helpen bedrijven in de autobranche hun kwaliteit te verbeteren. Zo geven we ondersteuning bij het opzetten en onderhouden van kwaliteitssystemen (ISO).

Wij gaan graag aan de slag met de kwaliteitszorg van uw automotive bedrijf. Heeft u interesse in deze dienst van CORBO? Neem dan contact op voor een kennismakingsgesprek. U kunt uw wensen vrijblijvend bespreken met onze adviseur.

Kwaliteitszorg in de automotive branche gewaarborgd door CORBO

Als organisatie adviesbureau voor bedrijven binnen de mobiliteitsbranche richten we ons op het verbeteren van de kwaliteit, productiviteit en efficiency. Wij helpen bij het inrichten van de werkprocessen met als doel dat bedrijven efficiƫnter kunnen werken. Wanneer u een samenwerking aangaat met CORBO voor kwaliteitszorg automotive kunt u het volgende van ons verwachten:

  • Volledige aandacht voor u
  • Persoonlijke aanpak: maatwerk toegespitst op uw specifieke wensen
  • Specialistische kennis van de mobiliteitsbranche
  • Sterk in praktijk: waardevolle praktijkervaring
  • Resultaatgericht, pragmatisch en praktisch
  • Zijn betrokken en hanteren korte contactlijnen

Wat is kwaliteitszorg?

Kwaliteitszorg in de automotive branche is het geheel aan maatregelen waarmee een bedrijf in de mobiliteitsbranche aanstuurt op verbetering van de kwaliteit van de geleverde diensten/producten. Wij begeleiden u om dit in goede banen te leiden. Kwaliteitszorg helpt u bij het continu verhogen van de kwaliteit van de processen, producten en de totale organisatie.

Het verbeteren van de kwaliteit

Hoe zorgen we concreet ervoor dat de kwaliteit van uw dienstverlening wordt verbeterd? Wij maken hiervoor gebruik van verschillende methodes en trainingen. Als eerste voeren we een organisatieanalyse en ontwikkeling uit middels verscheidene tools. Aan de hand van deze analyse-uitkomsten kunnen we gericht onderzoek doen. We komen zo te weten op welke gebieden verbeteringen nodig zijn. Het verbeteren van de kwaliteit kan op de volgende manieren plaatsvinden:

We begeleiden u bij de ontwikkeling en invoering van zorgsystemen en kwaliteitssystemen: ISO 9001, ISO 14001 en MVO. Met deze systemen voldoet uw autobedrijf aan bepaalde criteria op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

De 5S methodiek bevordert het leveren van kwaliteit en efficiency in de werkplaats. De werkplekken worden namelijk zodanig ingericht en georganiseerd dat medewerkers makkelijker en efficiƫnter kunnen werken.

Kom in contact met CORBO

Het leveren van kwaliteit is een belangrijke factor binnen de autobranche. Zet de focus dus op de kwaliteitszorg automotive en neem contact op met CORBO. Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Na dit eerste gesprek ontvangt u een offerte op maat, dit noemen we het vrijblijvend voorstel. Meer weten over onze diensten? U mag ons altijd even bellen via 0184 447 299 of een e-mail sturen voor meer informatie.


Scroll naar boven