Consultancy automotive bureau

CORBO is een consultancy bureau voor de automotive branche. Wij ondersteunen bedrijven binnen de mobiliteitsbranche met het maken van de juiste keuzes. Welke stappen zijn voor uw autobedrijf noodzakelijk om bij te blijven met de concurrentie? Wij zijn als organisatie adviesbureau met name gespecialiseerd in proces-, resultaat- en efficiency verbetering. Het geven van deskundig advies aan bedrijven in de autobranche is onze core-business.

Bent u met uw bedrijf werkzaam in de automotive branche en wilt u een consultancy bureau inschakelen? Neem dan contact op met CORBO, wij gaan graag met u om de tafel om de opties te bespreken.

Consultancy voor bedrijven in de automotive branche | CORBO

Mocht u worstelen met vraagstukken op het gebied van productiviteit en efficiency in de autobranche kunt u ons consultancy automotive bureau inschakelen. Wij helpen deze vraagstukken op te lossen en dragen structurele verbeteringen aan om de kwaliteit te verhogen. Wat kunt u nog meer van ons verwachten?

  • Volledige aandacht voor u
  • Persoonlijke aanpak: maatwerk toegespitst op uw specifieke wensen
  • Specialistische kennis van de mobiliteitsbranche
  • Sterk in praktijk: waardevolle praktijkervaring
  • Resultaatgericht, pragmatisch en praktisch
  • Zijn betrokken en hanteren korte contactlijnen

Consultancy automotive: advies voor de autobranche

Consultancy wordt gedefinieerd als: de praktijk van het geven van deskundig advies binnen een bepaald vakgebied. Dus een consultancy automotive bureau als CORBO voorziet bedrijven die werkzaam zijn binnen de autobranche van advies. Deze branche staat bekend om zijn vele veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Hoe hiermee om te gaan als autobedrijf kan lastig te bepalen zijn. Wij helpen u door onze kennis en ervaring in te zetten op vraagstukken die spelen binnen uw organisatie.

Onze diensten

De vraagstukken waar wij op focussen hebben te maken met werkplaatsorganisatie, management coaching, kwaliteitszorg, productiviteit en efficiency. Ons doel is om de interne organisatie en interne processen te optimaliseren van bedrijven in de mobiliteitsbranche. Hiervoor maken we gebruik van verschillende onderzoeken, methodes en trainingen.

Dit zijn al onze diensten op een rij:

Maak kennis met CORBO

Kunt u de hulp van een consultancy automotive bureau goed gebruiken? Wij van CORBO geven u graag deskundig advies over de belangrijkste ontwikkelingen in de autobranche. Neem contact op om een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Na deze kennismaking versturen we een offerte op maat, dit wordt ons vrijblijvend voorstel. Nog vragen? U kunt uw vragen sturen via e-mail, het contactformulier of bel even naar 0184 447 299.


Scroll naar boven