Vacature (junior) consultant/auditor
Vacature (junior) consultant/auditor 3

Collega gezocht!

Wij zoeken een nieuwe collega op minimaal HBO-niveau met enkele jaren werkervaring in de automotive!

De functie
Voor de functie (junior) consultant/auditor ligt de focus op het uitvoeren van audits bij bedrijven in de automotive. Ook ondersteun je collega’s bij het uitvoeren van organisatie- en efficiëntie onderzoeken.

Wie zoeken wij?
De (junior) consultant/auditor die wij zoeken voldoet aan het volgende profiel:

  • Opleiding op HBO/WO niveau
  • Gedreven, inspirerende, klantgerichte persoonlijkheid
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht, creativiteit
  • Enige jaren werkervaring in de automotive.
  • Analytisch denkvermogen
  • Flexibele instelling

Dit bieden we je
Wij bieden je een uitdagende baan met grote zelfstandigheid. Je werkt in een enthousiast en resultaatgericht team en er is veel aandacht voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Daar hoort een auto natuurlijk bij.

We starten met een jaarcontract met een reëel uitzicht op een vast dienstverband. Je woonplaats is voor ons minder van belang aangezien de werkzaamheden in heel Nederland en soms ook in België worden uitgevoerd.

Wie zijn wij?
Vanuit Audit Services Europe B.V. voert CORBO in opdracht van bijvoorbeeld importeurs en franchiseorganisaties beoordelingen uit om te toetsen of contractpartners aan de gestelde eisen of normen voldoen.
Daarnaast voeren wij op verzoek van importeurs en dealergroepen organisatie- en efficiëntie onderzoeken uit binnen de automotive. Wil je meer informatie over ons en onze activiteiten? Neem dan een kijkje op www.corbo.nl en www.auditserviceseurope.eu.

Meer weten?
Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Rob Schmidt via r.schmidt@corbo.nl of telefonisch via 0184-447299.

Solliciteren
Wil je solliciteren, stuur dan een korte sollicitatiebrief met daarin je motivatie en CV naar: r.schmidt@corbo.nl.

Scroll naar boven