Adviesbureau in Rotterdam voor de automotive branche

Werkplaatsorganisatie

Zoekt u naar een adviesbureau in Rotterdam dat zich voornamelijk richt op de automotive branche? Wij van CORBO zijn gespecialiseerd in proces-, resultaat- en efficiencyverbetering op alle niveaus binnen de mobiliteitsbranche. Onze specialisten helpen bedrijven in deze snel veranderende branche om hun interne organisatie en processen te optimaliseren. Zodat ze niet achteropraken, maar zich aanpassen voor de toekomst. Dat doen we middels het beantwoorden van vraagstukken in de vorm van advies, trainingen, onderzoeken en kwaliteitssystemen.


Wilt u een professioneel adviesbureau in Rotterdam inschakelen? Maak dan kennis met de diensten van CORBO. Neem contact met ons op, dan vertellen we u meer over hoe management coaching uw organisatie verder kan brengen.

Adviesbureau in Rotterdam 3

Waarom kiezen voor dit organisatie adviesbureau in Rotterdam?

CORBO heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in de automotive branche. Bovendien volgen we nieuwe ontwikkelingen op de voet en blijven we onszelf ontwikkelen. Daar rollen weer nieuwe diensten uit. Die we inzetten voor onze opdrachtgevers. Dat zijn met name fabrikanten, dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven en universele garagebedrijven. Maar ook bedrijven en organisaties in transport, handel, zakelijke dienstverlening en productie kunnen ons inhuren.</p>


Wanneer u ons organisatie adviesbureau in Rotterdam inschakelt, kunnen we u het volgende bieden:


  • Coaches die de volledige aandacht voor u hebben
  • Een persoonlijke aanpak
  • Specialistische kennis
  • Maatwerk toegespitst op uw specifieke wensen
  • Resultaatgerichtheid
  • Management coaching in Rotterdam van hoge kwaliteit
  • Korte lijnen
  • Betrokken tijdens coaching
  • Praktisch en pragmatisch
  • Gespecialiseerd in de automotive branche

Hoe om te gaan met ontwikkelingen in de branche?

Het tempo van vernieuwingen binnen de mobiliteitsbranche ligt hoog. Er zijn veel veranderingen gaande, bijvoorbeeld op het gebied van online. Als autobedrijf of organisatie in de automotive branche moet u met de koers meevaren. Wanneer u dit niet doet, blijft u hangen in het verleden en dat brengt de toekomst van uw bedrijf in gevaar. Het is van belang dat de interne organisatie en interne processen geoptimaliseerd worden. Wilt u weten hoe u dat het beste kunt doen? Schakel dan CORBO in, een adviesbureau in Rotterdam.

Management coaching in Rotterdam

Als organisatie adviesbureau in Rotterdam kunnen we de processen binnen uw bedrijf aanpassen. Hiervoor reiken we nuttige handvatten aan en voorzien we u van deskundig advies. Uiteraard streeft een organisatie naar een manier dat de interne processen zo verlopen dat ze perfect aansluiten op de behoefte van de klant én de behoefte van de markt. Omdat onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring in het vak kan CORBO u daarbij van dienst zijn.


Het maatwerk dat wij bieden met onze management coaching in Rotterdam is toegespitst op uw specifieke wensen. Onze adviseurs helpen u bij vraagstukken omtrent sales, de werkplaats, aftersales en meer met als doel om de organisatie en interne processen te optimaliseren. Zodat uw bedrijf geheel voorbereid is op de toekomst (van morgen).

De diensten van dit adviesbureau in Rotterdam

Met management coaching in Rotterdam staan we uw organisatie van begin tot eind bij. Van advies tot uitvoering. Hierbij werken we met een nuchtere en daadkrachtige aanpak. Aan de hand van uw vraagstukken, zetten we een of meerdere van onze diensten in. Dat kan organisatieanalyse en ontwikkeling zijn, of RI&E om de veiligheid van uw personeel te garanderen.


We hebben alle diensten voor u op een rij gezet:

Neem contact op met ons adviesbureau in Rotterdam

Bent u manager van een bedrijf dat werkzaam is in de automotive branche? En zou u graag ontwikkeling en verbetering zien binnen uw organisatie? Een organisatie adviesbureau in Rotterdam als CORBO kan u helpen om bepaalde vraagstukken te beantwoorden. Wij staan klaar om onze waardevolle kennis en praktijkervaring met u te delen.

Neem contact op met een van de adviseurs door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. U mag ons ook een e-mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen via 0184 447 299.

Scroll naar boven