Automotive advies

Werkzaam in de mobiliteitsbranche en behoefte aan automotive advies van een specialist? Maak dan kennis met CORBO, wij zijn een organisatie adviesbureau dat gespecialiseerd is in proces-, resultaat- en efficiency verbetering op alle niveaus binnen de mobiliteitsbranche. Bedrijven in de automotive branche kunnen ons inschakelen voor advies. Wij helpen ze bij het inrichten van hun werkprocessen, zodat ze efficiƫnter kunnen werken. Welke stappen voor uw bedrijf van belang zijn, daar adviseren we u graag over.

Neem contact op met CORBO voor een kennismakingsgesprek. Onze adviseurs gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U mag ook contact opnemen als u meer informatie wilt ontvangen.

Automotive advies gegeven door CORBO

CORBO geeft advies over alle vraagstukken op het gebied van productiviteit en efficiency. Wij hebben sinds onze oprichting in 1983 veel kennis en ervaring opgedaan in de mobiliteitsbranche. Ook zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hieronder leest u nog meer redenen om voor ons organisatie adviesbureau te kiezen:

  • Volledige aandacht voor u
  • Persoonlijke aanpak: maatwerk toegespitst op uw specifieke wensen
  • Specialistische kennis van de mobiliteitsbranche
  • Sterk in praktijk: waardevolle praktijkervaring
  • Resultaatgericht, pragmatisch en praktisch
  • Zijn betrokken en hanteren korte contactlijnen

Waarom elk bedrijf in de autobranche ons advies kan gebruiken

In de mobiliteitsbranche volgen de ontwikkelingen zich in razendsnel tempo op. De vele veranderingen gelden met name op het gebied van online. Het is voor elk bedrijf in de automotive branche van levensbelang om met de koers mee te varen. Doet u dit niet, dan kan de toekomst van uw bedrijf in gevaar komen. Veel autobedrijven weten niet hoe ze de veranderingen in de autobranche moeten bijbenen. Wij weten dit wel, laat ons u daarom helpen. Onze specialisten voorzien u graag van autobranche advies.

Alle diensten van dit organisatie adviesbureau

Als organisatie adviesbureau focussen we ons op vraagstukken rond werkplaatsorganisatie, management coaching, sales, productiviteit en efficiency. Wij hebben als doel om de interne organisatie en interne processen te optimaliseren van bedrijven in de mobiliteitsbranche. Aan de hand van uw vraagstukken, zetten we een of meerdere van onze diensten in om dit doel samen met u te bereiken.

Dit zijn al onze diensten op een rij:

Maak gebruik van automotive advies van CORBO

Wilt u gebruikmaken van onze expertise? Neem dan gelijk contact op voor een eerste gesprek. Na dit kennismakingsgesprek stellen wij een offerte op, dit noemen we een vrijblijvend voorstel. Het automotive advies van CORBO helpt u om bepaalde vraagstukken te beantwoorden en zo voorbereid te zijn op de toekomst. U zult snel ontwikkeling en verbetering zien binnen uw bedrijf.

Bij vragen of als u behoefte heeft aan meer informatie kunt u ons bereiken via 0184 447 299 of e-mail.


Scroll naar boven