Management coaching

Management coaching helpt u uw management skills te verbeteren. In elk autobedrijf zijn er vraagstukken. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vraagstukken rondom de toekomst van uw bedrijf, uw medewerkers, sales, de klant en de markt. Een management coach van CORBO helpt u tijdens management coaching bij alle vraagstukken in uw bedrijf die van invloed zijn op de productiviteit en efficiency in de automotive branche.

Heeft u een management coach nodig? Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag bij de ontwikkeling van uw management en bedrijf.

Waarom management coaching van CORBO

  • Onze coaches hebben volledige aandacht voor u
  • Persoonlijke aanpak
  • Specialistische kennis
  • Maatwerk
  • Resultaatgericht
  • Management coaching van hoge kwaliteit
  • Korte lijnen
  • Betrokken tijdens coaching
  • Praktisch en pragmatisch
  • Gespecialiseerd in de automotive branche

Hulp bij vraagstukken

Coaching management houdt in dat een externe management coach u persoonlijk begeleidt en ondersteunt. Wij helpen u met het maken van een organisatieanalyse en de ontwikkeling van uw bedrijf. Tijdens de coaching dagen we u uit samen met ons vraagstukken te behandelen waar u als manager mee wordt geconfronteerd. Het beantwoorden van bepaalde vragen helpt mee aan de ontwikkeling van uw bedrijf. We behandelen vragen waar u eerder misschien nog niet over na heeft gedacht. Bijvoorbeeld: wat zijn de sterke kanten en de zwakke kanten van mijn onderneming? Waar kunnen taken beter op elkaar worden afgestemd? Welke verbeteringen moeten prioriteit hebben? CORBO ondersteunt u hier tijdens de coaching bij en helpt u aan antwoorden door middel van een organisatieanalyse.

Gericht onderzoek

Voordat wij beginnen met de management coaching beginnen, doen we eerst gericht onderzoek. Een management coach kijkt naar wat uw bedrijf nodig heeft. Bijvoorbeeld naar of u top management coaching of conflict management coaching nodig heeft. Tijdens onze analyse doen we tijdstudies. Dit doen we om in te zien wat de tijdsbesteding van afdelingen binnen uw organisatie is. Daarnaast maken we een unieke scan. De scan geeft inzicht in prestaties van verschillende vestigingen, die vervolgens met elkaar worden vergeleken. Zo krijgt u een beeld van verbeter potentiƫlen die vaak niet opgemerkt en/of benut worden. Ook gebruiken we een analysetool, die doublures en bespaarmogelijkheden signaleert. Als we de resultaten van ons onderzoek hebben, presenteren we deze aan u. Vervolgens kunnen wij u aan de hand van coaching aansluitend ondersteunen bij het doorvoeren van de voorgestelde verbeteringen.

Gespecialiseerde management coaching

Als management coach werken wij onder andere in de zakelijke dienstverlening, handel, productie, transport en automotive. We zijn gespecialiseerd in proces-, resultaat-, en efficiency verbetering op alle niveaus. Wij doen niet alleen aan management coaching, maar bieden ook training en coaching aan medewerkers van organisaties. CORBO bestaat al sinds 1983. Sinds 1993 zijn we ISO 9001 gecertificeerd. Daardoor zijn we inzetbaar op projecten rondom zorgsystemen, organisatieonderzoeken, audits en het ontwikkelen en verzorgen van trainingen.

Ons team

In de loop der jaren is CORBO ontzettend gegroeid. We hebben het aanbod van diensten, trainingen en coaching fors uitgebreid. Zo bieden we niet alleen management coaching aan, maar ook andere soorten trainingen en coaching. We hebben een groot team opgebouwd, waarin waardevolle kennis en praktijkervaring een grote rol speelt. Ons team is een hecht en informeel team van professionals met een nuchtere en daadkrachtige aanpak. We delen de passie om bedrijven met management coaching te helpen hun organisaties en processen te optimaliseren. Hierbij stellen wij zowel de mens als het resultaat centraal.

Ontwikkel uw bedrijf met een management coach

Wilt u als manager graag uw bedrijf in de automotive branche ontwikkelen en verbeteren? Misschien zit u al een tijdje met een vraagstuk en zou u daar graag hulp bij willen. Of misschien wilt u uw werknemers verder helpen in hun ontwikkeling, maar weet u niet hoe. Een coach van CORBO helpt u daar graag bij aan de hand van management coaching. Wij staan voor u klaar en willen onze waardevolle kennis en praktijkervaring graag met u delen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0184 447 299 of een e-mail sturen naar info@corbo.nl.

Scroll naar boven