Nieuwe directeur CORBO
Nieuwe directeur CORBO 3

CORBO heeft een nieuwe directeur! En dat is geen onbekende. Sinds 1 juni is Sander Schreuder directeur van CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V.

Bert Bloemendal heeft besloten om na bijna 35 jaar als directeur van CORBO een stapje terug te doen. In goed overleg met medeaandeelhouder en directeur van CORBO Opleiding B.V. Rob Schmidt en collega Sander Schreuder is besloten om de directietaken van CORBO Organisatie, Advies en Expertise B.V. , en die van Audit Services Europe B.V. over te dragen aan Sander.

Sander Schreuder: “Ik werk nu 15 jaar bij CORBO. Sinds ik hier werk heeft het gevoeld als mijn plek om te doen waar ik goed in ben. En dat is altijd zo gebleven. Nu krijg ik de kans van Bert en Rob om als mededirecteur samen met Rob leiding te geven aan dit mooie bedrijf. Samen met Rob gaan we zorgen dat CORBO een fijne werkplek en werksfeer voor onze collega’s is en blijft. En dat we met onze pragmatische en praktische insteek blijven aansluiten bij de wensen en verwachtingen van onze klanten!”

Dit betekent niet dat Bert uit het zicht verdwijnt, hij blijft als medeaandeelhouder en adviseur/auditor actief voor CORBO en ASE!

Scroll naar boven